Iată cum va remania Dăncilă guvernul

Eugen Teodorovici,  ministrul Finanțelor, a explicat, duminică seara, la Antena 3,  modul în care premierul Viorica Dăncilă va evalua miniștrii și va face remanierea Guvernului.

”Asta decide CEx-ul, în funcţie de evaluarea doamnei premier. Sunt toate măsurile cuprinse în programul de guvernare aferente unui minister sau altul, uneori sunt măsuri la care sunt mai multe ministere angrenate, se discută cu fiecare ministru în parte, discutăm acolo unde mai e nevoie de timp pentru a fi implementată o măsură sau de ce o măsură nu s-a implementat atunci când trebuia. Oricum, avem măsuri până la final de an, dar am discutat şi despre stadiul lor. Stabilim cu programul de guvernare în partea stângă. Discutăm despre ce am făcut, despre ce nu am făcut, unde am întâmpinat probleme, care au fost motivele. După mulţi ani de zile, eu fiind poate cel mai vechi dintre colegii mei în administraţie, văd altfel lucrurile. Sunt preocupat să îmi fac treaba mea, şi că e weekend, şi că e noapte, şi că e zi. Sunt obligat să vorbesc cu odoamna premier despre măsurile luate şi acolo unde am argumente pertinente, le prezint, iar decizia o ia premierul.”, a spus Eugen Teodorovici.

Premierul Dăncilă a declarat, miercuri, la Parlament, că se urmează o remaniere guvernamentală şi că va finaliza, până luni, evaluarea miniştrilor din cabinetul său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *