Ilegalități pe toate fronturile. Medicul fals, ajutat să-și obțină documentele de către un…avocat fals

Directorul de Comunicare al Uniunii Naționale a Barourilor din România,  avocata Monica Cercelescu, a declarat pentru Europa FM că numele vehiculat ca fiind al avocatului care l-a ajutat pe falsul medic Matteo Politi s-și obțină documentele nu apare în tabloul avocaților din România. Prin urmare, se pare că falsul medic a fost ajutat de un avocat…fals.

„Numele care se vehiculeaza in spatiul public nu apare in tabloul avocatilor din Romania. Nu putem face, inca, referinte la acest nume, deoarece este o ancheta in curs, in care nu stim exact ce s-a intamplat. Daca persoana respectiva s-a prezentat drept avocat sau pur si simplu mandatar al italianului. Verificat in tabloul avocatilor … nu apare. Deci, acea persoana nu este avocat”, a spus Cercelescu.

Aceasta a precizat ca in luna noiembrie 2018, Inspectoratului General al Politiei Romane – Directia de Investigatii Criminale a anuntat Uniunea Barourilor ca exista o retea specializata in falsificarea de documente pentru cei care vor sa lucreze ca avocati, chiar daca nu fac parte din barouri.

Falsul chirurg plastician Matteo Politi, care opera sub numele de Matthew Mode, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *