Ilie Balaci, decorat post-mortem. Vezi când va fi înmormântat

Președintele Klaus Iohannis l-a decorat, post-mortem, pe Ilie Balaci, cu Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” și spiritul de fairplay în rândul tinerelor generații de sportivi.

„În semn de deosebită apreciere și admirație pentru remarcabila sa carieră de fotbalist, pentru talentul cu care a promovat, timp de mai multe decenii, valoarea „sportului rege” și spiritul de fairplay în rândul tinerelor generații de sportivi, Președintele României a conferit post-mortem Ordinul Național „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler fotbalistului Ilie Balaci”,arat Klaus Iohannis n decretul de decorare.

Ilie Balaci,62 de ani, s-a stins din viață ieri în urma unui atac cerebral. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a trimis Corpul de Control în Craiova întrucât Ambulanța chemată nu ar fo fost echipată corespunzător astfel că nu s-au putut face manevrele de seruscinare complete.

Ilie Balaci va fi înmormântat mâine cu onoruri militare. Astăzi după-amiază va fi depus la stadionul Ion Oblemenco pentru un ultim omagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *