Ilie Năstase a RECUNOSCUT că a condus băut: A cerut să muncească în folosul comunității

Ilie Năstase a ajuns, în această dimineață, la Judecătoria Sectorului 1, unde este judecat pentru mai multe infracţiuni în trafic. Fostul tenisman a recunoscut faptele şi este de acord să presteze munca în folosul comunităţii.

Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penale anul trecut şi amenzi de peste două mii de lei, pentru mai multe infracţiuni în trafic.
Prins băut la volan, Năstase a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Ba chiar ar fi încercat să fugă de poliţişti. După ce a fost încătuşat şi dus la secţie, s-a urcat pe scuter. Fără permis.

La vremea respectivă, fostul tenismen spunea că a fost agresat şi că va cere daune de milioane de euro la CEDO.

Ilie Năstase a recunoscut în totalitate faptele şi a spus că vrea judecată în procedură simplificată. Pentru a beneficia de o reducere de pedeapsă cu o treime, fostul sportiv este de acord chiar să presteze muncă în folosul comunităţii.

Instanţa a admis cererea lui Nastase.

De cealaltă parte, procurorul cere condamnarea fostului tenismen pentru două infracţiuni, sustragere de la prelevarea probelor şi conducere fără permis. Pronunţarea în acest dosar va fi dată în 27 februarie, însă nu va fi definitivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.