Ilie Năstase, condamnat cu suspendare și INTERDICȚIE de a mai conduce!

Fostul tenismen Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare în dosarul în care anul trecut a fost implicat într-un scandal cu poliția după ce a fost prins băut la volan. Decizia nu este definitivă, însă cel mai probabil nu va fi contestată având în vedere că Ilie Năstase a făcut acord de recunoaștere a faptelor. El va avea un termen de încercare de 2 ani, timp în care nu are voie să părăsească țara sau să-și schimbe locul de muncă fără încuviințarea autorităților.

Pe durata termenului de supraveghere verificarea modului de aducere la îndeplinire a obligaţiei de a nu mai conduce niciun fel de vehicul pentru care se eliberează permis de conducere se face de organele abilitate care vor sesiza Serviciul de Probaţiune Bucureşti privire la orice încălcare a acesteia.

Pe 25 mai 2018, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de Ilie Năstase. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, lui Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care fostul tenismen a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice. Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate probe biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. După câteva ore, Ilie Năstase a fost prins din nou de poliţişti, de această dată în timp ce conducea fără permis un scuter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.