Imagini ȘOCANTE cu criminalul din promoția lui Tudorel Toader! (VIDEO)

Apar imagini noi privind crima dintr-un club din Mediaș! Din imagini se poate vedea cum presupusul criminal mânuia un cuțin în incinta clubului unde venise pentru a se răzbuna pentru un rival.

Doi dintre noii veniţi aruncă cu scaune spre banda rivală, după care se grăbesc să părăsească incinta clubului. În exterior, momentul crimei a fost surprins de o altă cameră de spraveghere.alunecă pe zăpadă, cade şi este ajunsă din urmă. În acel moment, persoana căzută este lovită cu cruzime şi înjunghiată de mai multe ori într-un picior. În total, victima a primit 11 lovituri de cuţit. Atacatorul i-a secţionat artera femurală şi, ca urmare a pierderii mari de sânge, a decedat la spital. Trei persoane au lovit victima căzută la pământ. Şochează, de asemenea, indiferenţa unor martori care trec prin zonă şi nici măcar nu se uită la tânărul aflat în agonie. Tânărul decedat se numeşte Marius Costăchescu şi avea 25 de ani.

Atacatorul este un recidivist din Alba, Marius Rusu, de 30 de ani, eliberat în luna mai 2018 din închisoare după ce a beneficiat de legea privind recursul compensatoriu. Rusu fusese condamnat în 2010 la 14 ani de închisoare pentru două tentative de omor comise în 2008.

Agresorul a fugit imediat după atac, dar a fost prins de poliţiştii din Alba, duminică, în Blaj, unde îşi are domiciliul.

VIDEO:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *