VIDEO Imagini terifiante după accidentul de la Bologna: autostrada arată ca după bombardament, pod distrus de eplozie

Un incendiu de amploare a izbucnit, luni, după producerea unui accident pe o şosea situată în apropierea aeroportului din oraşul italian Bologna, informează site-ul cotidianului La Repubblica. Cel puţin două persoane au murit, iar alte 100 au fost rănite în urma incidentului, anunţă autorităţile italiene, citate de cotidianul La Repubblica. Ministerul Afacerilor Externe a transmis că până în acest moment nu au fost semnalate victime de cetăţenie română.

Un pod a fost distrus în urma exploziei produse luni în apropierea aeroportului din localitatea italiană Bologna În imaginile surprinse se observă cum podul s-a prăbușit după incident.

Explozia s-a produs după o coliziune dintre o cisternă și mai multe autoturisme, provocând moartea a două persoane și rănirea a 84. În urma primei deflagrații de pe autostradă au urmat altele într-o parcare din apropiere unde se aflau mai multe mașini. Zeci de vehicule din parcare au ars. Oamenii din zonă au declarat îngroziți că, inițial, au crezut că este vorba despre un act terorist.

Videoclipul arată că un camion cisternă se izbește de un alt vehicul, care se pare că a era oprit din cauza unui blocaj de trafic pe autostradă. Se pare că șoferul nu a apăsat pe frâne înainte de coliziune, ceea ce a făcut ca rezervorul să fie dislocat și să explodeze rapid într-un infern mortal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *