VIDEO.Imn Pentru Mitingul Anti-PSD

Tudor Chirilă, solistul trupei Vama, a compus un imn pentru mitingul anti-PSD pe care Diaspora îl va organiza mâine în Piața Victoriei. Artistul a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook. Titlul piesei-imn este În țara în care m-am născut, iar Tudor Chirilă explică cum a ajuns să compună această piesă.

La peste șaptezeci de ani de la cântecul lui Moscopol, România își forțează cetățenii în exil. Cântecul ăsta nu e un protest. E o limonadă amară cu o linguriță de speranță. Este umilul nostru cadou și al unei echipe de oameni inimoși pentru cauza exilului nedorit. Și mai e și conștientizarea faptului că putem fi oricând în această situație, noi cei rămași într-o țară condusă de oameni care nu ne iubesc. Deci cântecul ăsta e și pentru noi. Muzica nu schimbă lumea, știm asta. Muzica însă vorbește despre lume într-un fel unic. Ajunge la oameni. Asta este puterea ei. Și îi unește. Poate mai mult decât omagierile butaforice ale centenarului unei Românii dezbinate, scrie artistul pe Facebook.

Mâine, românii care lucrează în străinătate organizează un miting anti PSD. Jandarmeria a făcut un apel pentru un miting calm, iar Poliția de Frontieră a anunțat că doar în ultimele 24 de ore au intrat peste 220.000 de persoane în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *