În așteptarea Ordonanței care îl va salva de pușcărie, Dragnea s-a ascuns iar în spital

Liviu Dragnea a fost internat în spital sâmbătă seara, pentru câteva ore pentru a i se face infiltraţii, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu. El a apreciat că „varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună” şi că liderul partidului va ajunge „tot la operaţie”.

„Aseară ( sâmbătă seara – n.r.) a avut iar o problemă de sănătate. A fost câteva ore internat. A urmat procedura medicală, sperăm să fie bine pentru că mâine urmează o şedinţă foarte importantă”, a anunţat secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, după o şedinţă a organizaţiei PSD Braşov, la care era aşteptat şi Liviu Dragnea.

El a mai apreciat că liderului PSD i s-au făcut infiltraţii.

„Se pare că varianta aleasă de a face infiltraţii nu este cea mai bună. Cred că va ajunge tot la operaţie, aşa cum l-au sfătuit medicii de specialitate”, a mai adăugat Codrin Ştefănescu.

De asemenea, Ştefănescu a mai spus că Liviu Dragnea doreşte neapărat să participe la şedinţa de luni a partidului, când se va decide lista de candidaţi la alegerile europarlamentare.

Liviu Dragnea a fost internat pentru câteva zile în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul social-democrat are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *