În București, o antenă GSM a căzut peste două locuințe, două persoane fiind rănite

Furtuna  puternică, de miecuri seară, a făcut  victime în București. O antenă GSM de mari dimensiuni a căzut peste două locuinţe, două persoane fiind rănite. Traficul rutier este restricţionat pe bulevardul Brătianu, unde o schelă s-a desprins parţial de pe o clădire. La locul incidentului a intervenit  Detaşamentul Special de Salvatori.
De asemenea, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, la kilometrul 30+300 de metri, în apropierea localităţii Tâncăbeşti, judeţul Ilfov, un copac a căzut pe carosabil, fiind blocată circulaţia pe sensul de mers Ploieşti către Bucureşti. Astfel, se circulă alternativ, pe celălalt fir.
Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pe Calea Giuleşti, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuinţe.
„Sunt 2 persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua primeşte îngrijiri medicale”, a transmis sursa citată.
Ulterior, ISU a precizat că o femeie de 70 de ani a fost preluată şi transportată de SMURD la Spitalul Militar, iar o altă femeie, de 90 de ani,  a fost transportată de Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *