În plină negociere cu Dăncilă, Ponta lansează un ATAC la PSD: Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea!

Victor Ponta să lanseze un atac de o duritate rară la adresa PSD, chiar în perioada în care în spaţiul public există discuţii despre varianta cooptării Pro România la guvernare.

„Acestia sunt banii pe care i-au furat si i-au prapadit baronii, mafiotii, stanestii si olgutii, slugile raspopite ale lui Dragnea – toti care o tin de fire pe marioneta Veorica!

4,25 MILIARDE EURO care vor fi platiti de romani! Si ei cred ca scapa asa??? Ei cred ca ii aduc la guvernare pe PNL si USR si isi vad linistiti de banii furati – sa le dovedim ca nu va fi asa!

In acest timp oamenii simplii, angajati, pensionari, oameni cu gandire si nevoi de stanga, adevaratii social democrati din Romania, vad ca in fiecare zi cresc toate preturile, viata devine mai grea, saracii devin mai saraci si baronii devin mai bogati si mai aroganti (cu toate rudele, amantele si camarila lor)!

ProRomania va salva Stanga si social denocratia in Romania – in primul rand trebuie insa sa o salvam de baroni, hoti, analfabete si sicofanti care le-au luat oamenilor tot ce aveau (inclusiv mandria de a fi social democrat)!”, scrie Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *