În ziua preluării președinției UE, ”Rezistența”, ”Corupția Ucide” și ”Inițiativa România” organizează un miting în fața Ateneului

Organizațiile organizațiile ”Rezistența”, ”Corupția Ucide” și ”Inițiativa România” anunță, pe Facebook, că vor organiza un miting  joi, 10 ianuarie, în fața Ateneului Român, clădire în care va alea loc preluarea simbolică a președinției rotative a Consiliului European de către România. La ceremonie vor participa toți comisarii europeni, președintele Comisiei Europene, miniștri cabinetului Dăncilă.

Desfășurat  sub deviza”We need UE” și ”Vrem Europa, nu dictatură”, organizatorii vor să atragă atenția asupra tacului la statul de drept și la valorile europene pe care Colaliția PSD-ALDE l-a declanșat și asupra pericolului îndepărtării României de valorile Uniunii Europene.
”Vrem să fim alături de ei. Vrem să fim văzuți de ei. Vrem să se înțeleagă că, în ciuda politicilor guvernării actuale, românii sunt cetățeni ai Europei, care cred în valorile care stau la baza UE: libertate, stat de drept, justiție independentă, solidaritate, transparență în decizii și în cheltuirea banului public”, se arată în anunț.
Participanții sunt așteptați în Piața George Enescu, joi, de la ora 19, cu steagurile României și al UE.
Sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *