Încă o bombă sexy care pica toate examenele de angajare, cooptată în Guvern!

Guvernul Dăncilă a mai făcut o achiziție de „senzație” din fieful cercetatului penal de la Neamț Ionel Arsene!

După multe încercări nereuşite de a intra în Barou, blonda Andra Geanina Rusu a reuşit să ajungă direct în Guvern. Cu ajutorul unor persoane foarte influente în judeţul Neamţ, dar şi a partidului din care face parte, Andra Geanina Rusu a reuşi să obţină un loc călduț.

Rusu s-a transferat anul acesta de la Direcția Pentru Protecția Copilului Neamț, direct consilier juridic la Ministerul Mediului, potrivit newsteam.ro

După terminarea liceului, blonda a luat calea Iașului unde a studiat Dreptul la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, apoi a luat un master în Științe Penale și Criminalistică, la aceeași universitate. După câteva încercări nereușite de a intra în Barou, blonda de la Drept a reușit să devină avocat stagiar în toamna anului 2014.

În 2017, blonda pica la un concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic în Cadrul Unității de Implementare a Proiectelor, Direcția Proiecte și Programe de Dezvoltare Județeană. Perseverentă din fire, a mai susținut un concurs pentru ocuparea funcției de Consilier Juridic la DGASPC Neamț, de unde a ieșit victorioasă. Geanina a beneficiat de ajutorul șefului Consiliului Județean Neamț, nimeni altul decât Ionel Arsene, baron de Neamț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *