Încă o lovitură pentru Meleşcanu: Fiul vitreg, numit pe şestache , RETRAS din funcţia de consul la Strasbourg

Fiul vitreg al lui Theodor Meleşcanu, Sorin Pârvulescu, va fi retras din funcţia de consul la Strasbourg în prima şedinţă de Guvern.

Sorin Adrian Pârvulescu este consul al României la Strasbourg din septembrie 2018, numirea fiind decisă de prim-ministrul Viorica Dăncilă şi semnată de Teodor Meleşcanu, la acea dată ministru de Externe.

„Art. 3 din Hotărârea Guvernului nr. 454/2018 privind rechemarea şi numirea unui consul general, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 539 din 28 iunie 2018, se abrogă”, prevede Hotărârea care urmează să fie luată în următoarea şedinţă de guvern. Articolul 3 din HG 454/2018, prevedere pe care acum Guvernul vrea să o elimine, reglementează că „ începând cu data încheierii misiunii domnului Sabin Pop (i.e. 26 septembrie 2018), domnul Sorin-Adrian Pîrvulescu a fost numit consul general, şef al Consulatului General al României la Strasbourg, Republica Franceză”. Parchetul General cercetează modul în care fiul vitreg al lui Meleşcanu a fost numit la Strasbourg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.