Încă o promisiune uitată de PNL: Predoiu propune ca modificarea legilor justiției și a Codurilor Penale măcelărite de PSD să fie amânată până după alegeri

Ministrul interimar al Justiției Cătălin Predoiu făcut marți, un apel către parlamentari ca modificarea legilor justiției și a Codurilor Penale să fie amânată până după alegerile anticipate sau cee la termen. Predoiu a spus că decizia de propunere a șefiilor marilor parchete i-a aparținut. Ministrul interimar al Justiției este audiat la această oră în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

„Îmi mențin opțiunea de a nu discuta legile justiției și codurile penale în Parlament, în plină perioadă electorală pentru că atenția multor parlamenaru va fi îndreptată spre campaiile electorale și substanța dezabaterilor poate fi afectată de intensitatea confruntărilor politice. De aceea, vă solicit să amânăm aceste legi pînă după încheierea campaniei electorale și alegerea nouui Parlament, indiferent dacă vorbim de alegeri anticipate sau la termen”, a spus Predoiu la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.