Încă un deputat PSD trece la PNL

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care a votat învestirea Guvernului Orban, a anunţat, miercuri, conducerea Camerei Deputaţillor, că, începând de luni, a demisionat din grupul PSD şi că va activa în grupul parlamentar al PNL.

Elena Hărătău, unul dintre deputaţii PSD care a votat la învestirea Guvernului Orban, afirma, într-o declaraţie de presă în dimineaţa zilei votului, că PNL are în programul de guvernare închiderea şi comasarea spitalelor. În acest context, ea îndemna românii să voteze „cu inima candidatul PSD” la alegeri.

„Istoria se repetă! Noul guvern al PNL, susţinut de candidatul Iohannis, anunţă închiderea şi comasarea spitalelor! Indiscutabil, românii trebuie să îl sancţioneze la vot pe candidatul PNL, Klaus Iohannis, pentru a nu se mai reveni la situaţia din anul 2010, când o serie de spitale din fiecare judeţ al ţării au fost închise şi comasate. Românii trebuie să fie conştienţi că, în cazul în care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va câştiga alegerile prezidenţiale, vor fi din nou unităţi sanitare care se vor închide. Se va repeta astfel istoria din 2010, deoarece, în fapt şi de drept, PNL este noul PDL!”, arată Elena Hărătău, într-o declaraţie de presă, citată de Mediafax și afişată pe site-ul Camerei Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *