Încă un politruc numit într-un post gras! Neacșu, dat afară din PSD și trecut la Ponta, a fost votat vicepreședinte ANRE fără ca el să fie măcar prezent la audieri

Trei candidați și-au dorit această funcție, însă nu s-au organizat audieri în comisiile de specialitate. În schimb, potrivit Digi24, aleșii au dat un vot pe baza CV-ului, iar Marian Neacșu a ieșit câștigător.

Președintele comisiei, senatorul PSD Marian Gheorghe, a explicat că nu sunt obligați de lege să îi și audieze pe candidați, CV-ul fiind mai mult ca suficient pentru a da un vot.

Marian Neacșu ar urma să fie vicepreședintele ANRE pentru un rest de mandat de nouă luni, dacă Plenul reunit al celor două Camere validează raportul dat de comisii.

Marian Neacșu a fost exclus din PSD și s-a refugiat în partidul lui Victor Ponta, Pro România. Însă, pentru această funcție este susținut și de PSD, în condițiile în care au existat semnale de împăcare din ambele partide. În afară de politică, mai are experienţă în domeniul agriculturii, deloc în energie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *