Incendiu în Centrul Vechi, pe Smârdan! Mai multe persoane au fost evacuate

 

 

Duminică, dimineața devreme la ora 5, un incendiu puternic a izbucnit în Centrul Vechi, pe strada Smârdan, într-o clădire folosită ca depozit.

 

„Au fost mai multe apeluri la 112. Pompierii au intervenit foarte repede, în circa trei minute. Clădirea nu este locuită, ca și club sau locuință, ci doar ca depozit. Nu sunt persoane afectate din cadrul clădirii. (…) Familiile afectate, dacă este necesar să fie relocate, vor primi locuințe de necesitate”, a spus Speranța Cliseru, la Antena3.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a declarat duminică dimineaţa că, în cazul în care se impune o relocare a familiilor din locuinţele afectate de incendiul de pe str. Smârdan, Primăria Capitalei va pune la dispoziţie spaţiile necesare.

Cauzele incendiului încă nu sunt cunoscute. ” Nu sunt victime omeneşti, se analizează la acest moment dacă acele clădiri sunt afectate. Dacă sunt afectate, proprietarii vor fi relocaţi în locaţii pe care le vom pune la dispoziţie din partea Primăriei Municipiului Bucureşti pentru astfel de situaţii”, a declarat, pentru Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *