Incendiu într-un tren de mare viteză în Germania

Un incendiu a izbucnit vineri într-un tren de mare viteză (TGV) care asigura o legătură de a Koln la Munchen, iar cei 510 de pasageri de la bord au fost evacuaţi cu toţii, teferi, însă două vagoane au fost distruse de flăcări, relatează Reuters.

Potrivit tabloidului Bild, un poliţist care se afla la bordul trenului a simţit miros de fum şi a activat sistemul de frânare de urgenţă, ”evitând o catastrofă”. Linia de mare viteză Koln-Munchen a fost închisă de Deutche Bahn (DB), iar o anchetă cu privire la originea sinistrului este în curs.

Cel puţin cinci persoane au fost rănite, iar alte peste 500 au fost evacuate în urma unui incendiu produs la bordul unui tren, în vestul Germaniei, informează site-ul T-online.de. Incendiul a izbucnit vineri la bordul unui tren de viteză care circula între oraşele Köln şi Frankfurt. Focul a afectat două vagoane ale trenului, unul fiind distrus..

Cel puţin cinci persoane au fost rănite uşor. Aproximativ 510 pasageri au fost evacuaţi, fiind transportaţi cu autocare la cea mai apropiată gară. Autorităţile germane încearcă să afle cauzele incendiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *