VIDEO UPDATE Incident armat în California. Poliţia anunţă că sunt mai multe victime şi cere populaţiei să evite zona

Trei persoane au fost ucise şi patru rănite în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un incident cu arme de foc într-o sală de bowling în apropiere de Los Angeles, informează AFP.

Toate cele şapte victime sunt bărbaţi, a menţionat un responsabil al poliţiei din Torrance, oraşul aflat la circa 30 km sud-est de Los Angeles unde s-a petrecut incidentul. Trei au fost declaraţi morţi pe loc, doi răniţi au fost duşi la spital, iar ceilalţi doi au refuzat spitalizarea.

Împuşcăturile au fost precedate de o bătaie de anvergură declanşată la localul Gable House Bowl, au indicat media locale.

Un incident armat a izbucnit sâmbătă dimineaţă într-un club de bowling din Torrance, California. Poliţia locală a anunţat mai multe victime şi a solicitat evitarea zonei. Un incident armat produs sâmbătă dimineaţa în clubul de bowling Gable House din Torrance, California, s-a soldat cu „victime multiple“, potrivit poliţiei locale.

Pe Twitter, Poliţia din Torrance, un oraş de coastă situat la 30 de kilometri sud-est de Los Angeles, anunţă că a primit „apeluri despre împuşcături cu victime multiple“ şi a îndemnat populaţia „să stea departe de zona“ producerii atacului armat.

https://www.youtube.com/watch?v=s4DBg9FciuY

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *