Incredibil. „Altă întrebare” îl trage de urechi pe Toader că nu-l scapă de Dragnea de pușcărie!

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a fost luat la rost de vicepreședintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, care a spus că acesta avea termen „ieri” pentru promovarea în Guvern a OUG pe codurile penale, completurile de 5 și protocoale și i-a transmis acestuia că electoratul PSD nu mai are răbdare.

`Avem niste decizii ale CCR care au deja doi ani de zile, niște oameni care suferă gratuit si degeaba pentru ca nu schimbam legislatia. Eu doream de la domnul ministru sa ne precizeze foarte clar daca acele decizii ale CCR trebuie puse de indata in practica, daca acele deciziile ale CCR care vizeaza completurile de 5, protocoalele, codurile penale, dumnealui dorește să le pună în practică sau nu dorește să le pună în practică (…) Eu asteptam de la ministru sa ne dea o data limita pana la care va adopta articilele constitutionale, nu-i cerem altceva”, a spus Iordache.

Întrebat dacă a înțeles ceva din ce-a spus Toader în Parlament, social-democratul a răspuns: `Sincer, nu’.

Iordache a zis că nu crede că Toader a scris OUG de modificare a codurilor penale. „Sa le vad si eu scrise si sa ajunga la noi, altfel nu pot discuta pe niste promisiuni”.

„Nu i-a cerut nimeni un pas înapoi. Oamenii pe noi ne-au votat si asteapta de la noi sa fim mult mai transanti si sa ne tinem de cuvant. Daca noi cand mergem acasa ne intalnim cu cei care ne-au votat asteptam de la ministrii asa cand exista o decizie sa fie pusa in practica. Atat”, a răbufnit Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *