INCREDIBIL! Cum fuge Tudorel Toader de responsabilități? Și-a luat concediu exact când vin recomandările de la Comisia de la Veneția!

Incredibil în plin scandal al Legilor Justiției ! Ministrul Justiției, Tudorel Toader, și-a luat concediu chiar în săptămâma în care Comisia de la veneția a anunțat că va trimite obiecțiile și recomandările finale cu privire la modificările făcute de România la legile Justiției și la codurile penale.

În plus, în această săptămână s-ar putea decide soarta lui Toader la Ministerul Justiției, fiind voci care dau ca sigură remanierea lui ca urmare a faptului că nu a promovat mult dorita ordonanță de urgență la care râvnește liderul PSD, Liviu Dragnea, cu privire la grețiere și amnistie. Totuși, Toader și-a luat concediu luni și marși, urmând ca miercuri să vină la serviciu, iar ulterior joi și vineri se va întoarce în concediu.

Anunțul a fost postat pe agenda sa săptămânală de lucru.

Săptămâna trecută, Tudorel Toader și-a asumat OUG pe Legile Justiției, ceea ce i-a atras o serie de critici interne și externe, având în vedere că actul normativ ar putea crea un blocaj în activitatea parchetelor.

 

Cea apare pe agenda de lucru a ministrului Tudorel Toader pentru această săptămână:

Săptămâna 22 octombrie –  26 octombrie 2018

Luni, 22 octombrie 2018 şi Marţi 23 octombrie  2018

  • Concediu de odihna

Miercuri, 24  octombrie 2018

  • Activităţi de coordonare internă la nivelul Ministerului Justiţiei

Joi, 25 octombrie 2018 si Vineri  26 octombrie 2018

  • Concediu de odihna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *