Incredibil. Firea și-a prezentat, în direct, la tv, sârma din colon – VIDEO

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, riscă, prin perseverența de care dă dovadă când vorbește despre faimoasa sârmă pe care chirurgii i-au găsit-o în colon, să  alimenteze încă multă vreme glumele care se fac pe seama acestui subiect. Ba, mai mult, marți seara, în direct, la România TV, Firea a prezentat imagini cu deja celebra sârmă, explicând că face acest lucru pentru a închide gurile rele care susțin că a mințit, că nu a fost nici bolnavă și nici operată.

În ultimele luni, Firea a suferit trei intervenții chirurgicale care au culminat cu descoperirea, în colon, a unei bucăți de sârmă de aproximativ 4 cm lungime.

”Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva.

La sfârșitul lui iunie voi fi iar operată, pentru sudarea colonului. Chimiști și alți specialiști mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simțit la înghițire, și se suda în stomac, urmând a produce daune.”, a spus Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *