Declarații incredibile: Udrea va cere să-i fie adusă fetița și va sta cu ea în celulă

 

 

După ce a fost arestată pe stradă de agenții Interpol, miercuri dimineață, potrivit Organizaţiei de Investigaţii Judiciare din Costa Rica (OJI), rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu Elena Udrea. Se vehiculează varianta că își va aduce fetița și va sta cu ea în penitenciarul El Buen Pastor.

 

Veronel Rădulescu, avocatul Elenei Udrea, a declarat la România TV, că nu se aştepta ca fostul politician să fie ridicată de pe stradă în Costa Rica

“E ciudat, pentru că Elena Udrea abia a născut, are o fetiţă mică. Va fi prezentată unei case de judecată şi acolo se vor discuta aspectele privitoare la minora pe care o are în întreţinere. Se va discuta şi cererea de extrădare şi instanţa se va pronunţa. Nu se aştepta la asa ceva. (…)Eu ştiu că există o lege de protecţie a copilului, care interzice despărţirea copilului de mamă, astfel că ce s-a întamplat acum e puţin ciudat „, a declarat avocatul Elenei Udrea, pentru România TV.

Referitor la drepturile Elenei Udrea, ca azilant în Costa Rica, avocatul a spus: A obţinut certificatul pe un an de zile, probabil că urmează să fie judecată şi cererea de obţinere a unui statut de azilant permanent. Din ce ştiu eu, acest statut protejează de eventuale cereri de extrădare„.

Omul de afaceri român Cornel Tăbăcaru, stabilit în Costa Rica, a oferit şi el detalii privitoare la reţinerea fostului ministru şi a Alinei Bica. Una a fost arestată la ora 10, cealaltă la ora 14. Au fost duse la închisoarea pentru femei. Ele stau acum în aceeaşi celulă, dar dimineaţă va cere să i se aducă fetiţa şi va fi mutată în artera închisorii pentru mame şi copii„, a spus Tăbăcaru, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *