Infractorii din PNL şi PSD şi-au dat mâna pentru baroni: Au respins tăierea pensiilor speciale! USR: Un vot în total dispreţ faţă de nevoile reale ale românilor!

Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a transmis că PNL şi PSD au votat joi, în Comisia Juridică, împotriva eliminării pensiilor speciale pentru primari şi preşedinţii Consiliilor Judeţene, proiect propus de USR. Moşteanu susţine că acest vot este „în total dispreţ faţă de nevoile reale ale românilor”.

„Prin responsabilitate, PNL pare că a înţeles responsabilitate în faţa baronilor. În Comisia Juridică, PNL şi PSD au votat astăzi împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari şi preşedinţi de Consilii Judeţene. Un vot care vine în condiţiile unei inflaţii de 6.3%, cea mai mare de la intrarea României în UE. Un vot în total dispreţ faţă de nevoile reale ale românilor”, a scris liderul USR, joi, pe Facebook. Ionuţ Moşteanu susţine că „nu baronii trebuie mulţumiţi astăzi” şi a făcut un apel la PNL „să revină în România reală”. „Aştept de la PNL să revină în România reală. Să vină la masa negocierilor pentru votarea Guvernului Ciolos, să oprească criza politică declanşată de Florin Cîţu, să dăm României un Guvern stabil şi să renunţe la voturile alături de PSD pentru noi privilegii”, a conchis Moşteanu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *