Infractorul Piedone s-a apucat de scris cărţi în puşcărie: Speră să iasă rapid!

Condamnat în Dosarul Colectiv la patru ani de închisoare cu executare, fostul primar al Sectorului 5, Cristian Piedone, urmează să fie tranferat la Penitenciarul Jilava în următoarele două săptămâni. Cristian Popescu Piedone a depus deja o contestație la executarea pedepsei.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone va fi transferat de la Penitenciarul Rahova la Jilava. Informația a fost făcută publică chiar de fostul edil, pe contul său de Facebook.

Cristian Popescu Piedone le-a cerut celor care îl susțin să îi scrie la o altă adresă. Piedone a mai anunțat și că a început să scrie o carte în care va include scrisorile pe care le-a primit.

Îndeamnă oamenii să vorbească cu fiul său

„Mâine, poimâine, ceasul va bate de două luni trecute aici, în pușcărie. Caut să mă obișnuiesc cu locul, cu patul, cu peisajul, cu pereții. Aștept vizitele familiei și mă bucur de clipele cu ei. Mă bucur de fiecare literă descoperită în scrisorile pe care mi le trimiteți. Sunt mai puternic cu fiecare vorbă bună pe care o primesc.

Mi-e dor de fiecare bucată din Sectorul 5. Până ne vom revedea, țineți legătura cu Vlad și căutați să faceți mereu imposibilul… posibil.
Și vă rog să-mi mai permiteți încă o rugăminte, oameni buni. Peste vreo două săptămâni, voi fi transferat la Penitenciarul Jilava!

Vă rog să-mi scrieți, așadar, la adresa urmatoare: Penitenciarul Jilava, Str. Sabarului, Nr. 1. Să nu vă supărați că nu vă răspund tuturor celor care-mi scrieți! Sunteți mulți și vă mulțumesc! Toate scrisorile își vor găsi locul într-o carte la care am început să lucrez!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *