Inițiatorul evenimentului „Ziua fără pantaloni”, invitat la Consultările pe Justiție de la Cotroceni!

Florin Badiţă, unul dintre organizatorii evenimentului „Ziua fără pantaloni” la metrou a fost chemat de președintele Klaus Iohannis la consultările cu societatea civilă pe tema întrebării care ar urma să fie pusă la referendumul pe Justiție. Bădiță este cunoscut și ca activist al mișcării #rezist.

„Am primit (și acceptat) o invitație de a participa la consultările Președintelui cu o parte din organizațiile din societatea civilă cu privire la oportunitatea organizării unui referendum pe justiție. Se întâmplă azi la Cotroceni. Am nevoie de părerile voastre ca sa pot veni cu un punct de vedere cât mai larg și reprezentativ. Care ar trebui sa fie întrebarea sau întrebările de la Referendumul pentru justitie? Sugestii cum sa fie formulata întrebarea?” , scrie Florin Bădiță pe Facebook.

Consultările de la Cotroceni încep astăzi la ora 15.00.

Florin Bădiţă, fondatorul „Corupţia ucide”, a fost desemnat „Personalitatea europeană a anului” la Premiile European Leadership 2018. În plină acţiune civică, Florin Badiţă, unul dintre organizatorii evenimentului „Ziua fără pantaloni” a uimit o ţară întreagă în 2016. Florin şi alţi tineri au decis atunci să meargă în boxeri sau pantaloni scurţi pentru a atrage atenţia asupra persoanelor nevoiaşe, acţiunea fiind una caritabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *