Iniţiatorul referendumului arată cu degetul spre PSD pentru eșecul de la urne

Coaliţia pentru Familie, organizaţie al cărei demers a stat la baza organizării referendumului pentru redefinirea familiei, nici nu a așteptat să se închidă urnele, în cea de a doua zi a votului și a și arătat cu degetul spre vinovați pentru absenteisemul care a dus la eșecul acțiunii: PSD şi toţi liderii politici din ţară.

 

„Comitetul de Iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituţia României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare judeţ, precum şi informaţiile comunicate de cetăţenii implicaţi în susţinerea acestui demers, semnalăm evidenţa dovedită a faptului că ne aflăm în faţa unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituţiei României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toţi cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluţia din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat şi al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii ţări de către PSD, falsitatea acestor afirmaţii”, se precizează în comunicatul transmis presei de Coaliţia pentru Familie.

Organizaţia acuză şi maniera superficială şi „neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat.

„Trebuie să înţelegem că ne aflăm în situaţia în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor şi cultelor creştine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declaraţiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă şi astăzi, prin vectori politici, administrativi şi mediatici, aflaţi sub influenţa partidelor politice.

Atragem atenţia partidelor politice că cetăţenii români sunt primii care au înţeles acest boicot politic, transmiţându-ne efectele sale din fiecare judeţ din ţară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declaraţiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acţionat în realitate. Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii ţări, pentru că el este îndreptat direct şi în primul rând împotriva creştinilor din România”, se mai precizează în comunicatul Coaliției pentru Familie.

 

Iniţiativa civică demarată de Coaliţia pentru Familie a fost semnată de peste 3 milioane de români şi vizează înlocuirea sintagmei „între soţi”, după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituţiei, cu căsătoria liber consimţită „între un bărbat şi o femeie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *