Întâlnire de URGENȚĂ: Dăncilă l-a chemat la Guvern pe Tăriceanu. Se rupe Coaliția?

Coaliția de guvernare PSD-ALDE se întâlnește astăzi, la ora 10.00, la Palatul Victoria.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică la Antena 3, că temele pe care le va aborda cu premierul vizează posibile măsuri pe care le poate lua Guvernul și Parlamentul, în contextul cazului din Caracal. Liderul ALDE a precizat că poate fi modificată legea STS sau procedurile de intervenție în cazuri precum cel din Caracal.

Totodată, președintele Senatului a spus că vor fi discuții și despre rectificarea bugetară, precizând că a văzut proiectul făcut de Ministerul de Finanțe și sunt tăieri la insituții sau ministere importante, la investiții și alte capitole, însă sunt majorări cu peste jumătate de miliard la bugetele SRI, SIE și STS. Călin Popescu Tăriceanu și-a anunțat și el candidatura la prezidențiale, așa că este foarte posibil ca până luna viitoare, Coaliția PSD-ALDE să se destrame.

PSD se va reuni într-un CEX fulger astăzi la ora 18.00.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, sâmbătă, că ia în calcul un referendum care are în vedere pedepse mai mari pentru criminali, violatori și pedofili, cum ar fi închisoarea pe viață sau castrarea chimică, în contextul cazului din Caracal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.