Interlopul Bercea Mondial, cel care l-a infundat pe fratele lui Traian Băsescu, ELIBERAT CONDIȚIONAT!

Interlopul craiovean Bercea Mondial a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin. Pe numele real Sandu Anghel va fi pus în libertate. Actele de la Tribunal urmează să ajungă la penitenciar, iar apoi Sandu Anghel își va putea vedea liniștit de averile obținute ilegal fără ca vreo autoritate să-l întrebe ceva.

Sandu Anghel se află în arest din 2011, acesta fiind condamnat la 8 ani și 9 luni de închisoare după ce și-a înjunghiat un nepot. Acesta a mai primit și alte condamnări, în 2013 pentru evaziune fiscală, iar în 2015 pentru că a mituit un gardian.

În acest moment, Bercea Mondial mai are un dosar pe rol la Tribunal după ce a înjunghiat un fost vice-primar. Totodată, familia lui a încercat să îl scoată din închisoare și a mituit o judecătoare, pe acre ulterior Bercea a denunțat-o.

În februarie 2010, Mircea Basescu, fratele sefului statului, a botezat-o pe nepoata lui Sandu Anghel, zis „Bercea Mondial”, ceremonia avand loc la o biserica de cartier din Constanta. Asa a intrat interlopul in anturajul familiei Basescu. Ulterior, Bercea a acuzat că i-a dat șpagă lui Mircea Băsescu, iar fratele președintelui a fost condamnat la 4 ani de închisoare.

Chiar daca recunoaste ca nu stie sa citeasca, Bercea Mondial este „presedintele romilor” si are carnet de conducere. Desi a recunoscut acest fapt chiar in instanta in timpul procesului , magistratii din Slatina au cazut de acord ca cererea procurorilor e nefondata, iar Bercea poate ramane cu permisul de conducere. Vezi relatiile lui Bercea cu magistrati cu nume in Justitie si vom intelege mai bine de ce era cererea „nefondata”.
„Regele banilor” a fost in permanenta in „abonat” al politiei si procurorilor, pe numele sau fiind deschise peste 100 de dosare penale. Relatiile puternice din lumea Justitiei si a politicii l-au salvat de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *