Întrebat de ce s-a dus la spital privat, Dragnea și-a băgat iubita la înaintare: A operat-o și pe Irina…

Liderul PSD, Liviu Dragnea a declarat, astăzi, după ședința CEX, în prima ieșire publică după internarea pe fondul problemelor sale de sănătate, că s-a întors deși doctorii ar fi vrut să-l opereze. Dragnea a încercat chiar să facă glume pe seama operației.

„După cum vedeți m-am întors, deși unii au vrut să-mi bage cuțitul în spate. Mă refer la niște oameni în halat alb”, a spus Dragnea după sedinta CEX.

Întrebat de ce a mers la un spital privat în condițiile în care în calitatea sa de președinte al Camerei Deputaților ar fi putut să beneficieze de serviciile performante de la spitalul Militar. Dragnea a invocat faptul că ar fi vorba despre o problemă personală, dar a precizat că și-ar fi urmat medicul pe care îl cunoaște de foarte mult timp și în care are încredere.

„I-a făcut și Irinei (iubita lui Dragnea – n.r.) o intervenție foarte complicată și chiar vreau să-i mulțumesc. Am mare încredere în dumnealui și acolo m-a chemat. dacă mă chema în altă parte, mă duceam oriunde. În primul rând este un spital românesc, cu capital 100% românesc. Eu așa am făcut toată viața și asta recomand tuturor: eu urmez medicul. Un medic foarte bun, un medic care a reușit o intervenție foarte grea la Irina și acolo mi s-a recomandat să merg (…) Este vorba despre doctorul Catană și pe această cale îi mulțumesc încă o dată și public. Respect medicii și cadrele Spitalului Militar, dar când eram în Teleorman, cu toate că puteam să merg la orice medic din țară, am mers mereu la doi medici de acolo”, a precizat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *