Ioana Constantin (PMP), despre declarația lui Nicolicea: Este o ticăloșie să spui că tânărul din Mediaș merita să moară pentru că el a fost agresorul!

Scandalul recursului compensatoriu, declanșat de tragedia de la Mediaș, în care un tânăr a fost ucis de un proaspăt ieșit din închisoare, nu numai că este departe de final, dar pare că ia amploare. În plus, populația este destul de neliniștită de înmulțirea infracțiunilor din ultima vreme.  În acest context, Ioana Constantin, secretar executiv al PMP, a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, în  care critică această situație, critică atitudinea ministrului Justiției față de această situație dar și  aprecierea făcută de  deputatul PSD, Eugen Nicolicea, vicepreședinte al Camerei Deputaților care a declarat la TV că, în fapt, tânârul ucis în altercația de la Mediaș merita să moară pentru că el ar fi fost agresorul.

”Nici nu ştii cine este mai ticălos – Tudorel Toader, care spune că România este raiul pe pământ (că numărul celor din penitenciare, a eliberărilor condiţionate și a recidiviștilor a scăzut) sau Eugen Nicolicea care a susținut astăzi că tânărul de la Mediaş merita să fie ucis cu bestialitate pentru că el a fost agresorul în primă instanţă.”, a scris Ioana Constantin pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *