Iohanis, ATAC la Dragnea: PSD se folosește de necazul deținuților politici pentru a-și justifica asaltul asupra Justiției

Președintele Klaus Iohannis a avut un atac dur la PSD după discuțiile cu delegația social democraților pe tema referendumului pentru Justiție. Din delegația PSD au făcut parte și doi foști deținuți politici, Marin Iancu și Ioan Muntean, care acuză că au fost victime ale procurorului general, Augustin Lazăr, fost șef al Comisiei de Eliberări de la Penitenciarul Aiud, pe vremea comunismului.

„Am auzit două povești de viață cutremurătoare și pot să reiterez ce am spus: torționarii comuniști trebuie să fie trași la răspundere și să răspundă în fața legii pentru faptele lor. Încercarea PSD de a se folosi de necazul acestor doi deținuți politici pentru a-și legitima asaltul asupra justiției este o încercare jalnică. Nu îmi imaginez că cineva care a fost batjocorit în perioada comunismului își dorește altceva decât o justiție dreaptă”, a declarat Klaus Iohannis după consultările de la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *