Iohannis a intrat în gura BOR: Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată și neafiliată politic am priceput bine ce a vrut să spună domnul președinte!

Episcopul Huşilor este foc și pară pe președintele Klaus Iohannis, după ce șeful statului a afirmat la dezbaterea organizată de OneWorld Romania,că românii le-au dat „o lecţie imensă” celor care au promovat „un mesaj intolerant”, numindu-i pe aceştia din urmă „infatuaţi”: Referirea era la referendumul pentru familie, organizat după inițiativa BOR.

„Stat de drept fără drepturile omului nu poate să existe și aceste lucruri sunt statuate în Constituție. Cu siguranță că nu e suficient ca un lucru să fie scris, trebuie și respectat și pus în practică. În această zonă, cred că societatea mai are un drum lung de parcurs, este vorba de acceptare, este vorba de educație și de toleranță. Vă amintiți când a apărut ideea cu referendumul, am devenit inamicul public nr.1 când am spus că trebuie să fim toleranți. Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. Românii au fost mult deasupra acelei părți a clasei politice care a promovat agresiv și cu un mesaj intolerant acel referendum”, a declarat Iohannis

IP Ignatie a răbufnit ulterior. Având în fundal definiția lui Nietzsche despre nihilism, Klaus Werner Iohannis a devenit nihilist cu acte în regulă: ‘Ce înseamnă nihilismul? Faptul că valorile cele mai înalte se devalorizează’. Dragostea fără de măsură față de minoritățile sexuale (vai de mine, e hate speech?) l-a metamorfozat pe domnul președinte în agentul disprețului dozat într-un insecticid (cred că, mai pe românește, așa-i spune flitului) față de ‘majoritățile’ (heterosexuale)”, a scris ierarhul pe retelele de socializare.

„Ăsta se numește progresism, care este un alt sinonim pentru comunismul ‘tolerant’ al omului recent. Sau ‘așa cum se spune popular’, în timp ce unii suntem niște muște intolerante, infatuate și vrednice de a fi ucise cu flitul, alții sunt oameni cu ‘mințile luminate’ la neonul progresismului și vrednici să trăiască plenar din pâinea toleranței neomarxiste. Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată și neafiliată politic, am priceput bine, în spiritul fidel al drepturilor omului, ce a vrut să ne transmită domnul președinte”, a mai spus PS Ignatie.

1 thought on “Iohannis a intrat în gura BOR: Trag nădejde că eu, o muscă conservatoare, infatuată și neafiliată politic am priceput bine ce a vrut să spună domnul președinte!

  1. BOR s-a înhăitat cu PSD la referendumul pentru „familie”, oct 2018, deși avea experiența colaborării trădătoare cu PCR, și-a luat-o în barbă. Face același lucru acum la alegerile din 2019; si-o va lua iarăși în barbă.

    Partea proastă pentru biserică și pentru credincioși e ca își pierde credibilitatea umblând la brațetă cu borfașii și cu hoții, ignorând poruncile a II a ( „să nu ai alți dumnezei afară de mine; să nu-ți faci chip cioplit; să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești” si pe a VIII a ( ” sa nu furi „) din Decalog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *