Iohannis a semnat decretele de numire a miniştrilor interimari Eugen Teodorovici şi Rovana Plumb, la Dezvoltare şi Transporturi

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretele pentru numirea miniştrilor interimari ai Transporturilor şi Dezvoltării Regionale, Rovana Plumb şi respectiv Eugen Teodorovici.

„Am propus desemnarea miniştrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi şi Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiţii. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluţii definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcţii”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Anterior, președintele a refuzat numirea Liei Olguța Vasilescu la ministerul Dezvoltării și a lui Mircea Drăghici la Transporturi. PSD caută soluții pentru a ieși din această situație, mai mulți lideri ai PSD anunțând că e posibil să forțeze o suspendare a președintelui sau să declanșeze un nou conflict la CCR.

 

Sursa foto: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *