Iohannis aruncă BOMBA pentru Dragnea: Sunt aproape hotărât să organizez referendum pe 26 mai/Nu mai putem accepta persoane condamnați în funcții publice

Președintele Klaus Iohannis a aruncat bomba astăzi la o dezbaterea „Președinte sau cetățean/ om politic și societate civilă” organizată în cadrul Festivalului Internațional de Film, că vrea să organizeze un referendum în aceeași zi cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am inceput sa analizez impreuna cu echipa mea de la Cotroceni cum ar fi daca as convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La inceput am fost putini relativ entuziasti, eu si alti 2-3, dar am reusit sa conving mai mult. Lucram deja intens la asta, analizam datele, variantele. Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum”, a spus Iohannis.

„S-a vorbit mult despre referendum si am spus in mai multe randuri ca lucrurile trebuie evaluate din mai multe puncte de vedere. Uneori, dorinta este una, putinta este alta. Nu am vrut sa convoc referendum doar sa ne aflam in treaba si sa nu participe lumea”, a adăugat șeful statului.

Klaus Iohannis a menționat că nu se mai pot accepta persoane condamnate în funcții publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *