Iohannis: Învăţământul la pământ din cauza legilor haotice

Președintele Klaus Iohannis un atac extrem de dur la adresa Ministerului Educației. Prezent la festivitatea de aniversare a 50 de ani de învățământ superior la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Iohannis a criticat modul haotic în care se dau legile.

„Decidenții politici de la centru nu prea au reușit să se abțină în a da legi care mai mult strică decât ajută. Încă de când am lansat programul ‘România Educată’ am observat că una din problemele fundamentale a sistemului nostru de învățământ este producția de pe bandă rulantă de legi incoerente”, a declarat Iohannis la Sibiu.

Șeful statului a avut o întrevedere cu Consiliul Național al Rectorilor, în sala senatului ULB Sibiu, apoi a fost prezent la ședința festivă din Aula Magna a Universității.

La manifestări participă rectorul ULB Sibiu, Ioan Bondrea, rectorul Academiei Forțelor Terestre, Ghiță Bârsan, Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurențiu, primvicepreședintele PNL, Raluca Turcan, consulul Germaniei la Sibiu, Hans Erich Tischler și numeroase personalități ale lumii academice din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *