Iohannis, mesaj către viitorul Guvern PNL: ”Vă rog din suflet să nu greșiti!”

Președintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, la Timișoara, un mesaj viitorului GuvernPNL: ”Vă rog din suflet să nu greșiți”.

”Am început destul de bine. Ați văzut fețele lor la moțiune? Îngropăciune, nu alta. Da, așa pățește cine se ia de români, pierde. Dar, dragii mei, vă rog din suflet să nu greșiți, să nu subevaluați potențialul PSD, să nu-i subevaluați pe pesediști, PSD este în continuare un adversar foarte puternic, adânc înșurubat în structurile statului. (…) Avem un hop greu de trecut, pe voi vă așteaptă o perioadă foarte dificilă. Această perioadă va fi foarte dificilă fiindcă PSD este tot acolo, PSD are de departe cei mai mulți parlamentari, PSD controlează majoritatea județelor, are cei mai mulți primari. Da, veți guverna cu un guvern de tranziție, toti vă vor ataca. Și să nu credeți cumva că pesediștii vor ceda puterea ușor”, le-a explicat Iohannis liberalilor, spunând că se așteaptă la ”tot felul de piedici” și la ”boicotarea guvernului””, a spus Iohannis.

De asemenea,Iohannis a ținut să infirme prezicerile PSD, și a precizat că totul este ”o minciună gogonată”: ”Nu vor exista tăieri de pensii și salarii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *