Iohannis se declară mulțumit de Guvern și ar vrea coaliția PNL – PSD și după alegerile din 2024

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi seară, că este mulţumit de modul în care funcţionează Guvernul, chiar dacă în coaliţie lucrurile încă nu sunt perfect armonizate. Şeful statului apreciază că actuala coaliţie a fost construită pentru a guverna în acest moment şi nimeni nu poare spune ce va fi după alegerile din 2024.

Klaus Iohanis a fost întrebat, joi seară, dacă este mulţumit de modul în care funcţionează coaliţia şi dacă crede că aceasta va rezista şi după 2024.

”Este o coaliţie care este gândită pentru a guverna România acum. Ce va fi după alegerile din 24 cred că nimeni nu poate să vă spună, însă, dacă coaliţia ţine până în 24 şi vine cu rezultate bune, ceea ce eu îmi doresc foarte mult, fiindcă este nevoie în această perioadă de un Guvern care gestionează şi crizele şi complicaţiile, dar şi oportunităţile, dacă ne gândim numai la banii europeni mulţi care pot fi folosiţi pentru România şi pentru români. Eu sunt mulţumit de cum funcţionează Guvernul. În coaliţie, sigur, este încă multă nevoie de armonizare între poziţii şi este nevoie de foarte multe contacte pentru a găsi punctele comune cele mai bune şi pentru a negocia punctele divergente”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.