Iohannis se întâlneşte cu liberalii ca să stabilească strategia pentru alegerile prezidențiale

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte marţi după-amiază cu liderii liberali, pentru discuţii pe tema strategiei pentru perioada următoare. Cu câteva ore înaintea întâlnirii, europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a scris pe Facebook: ”Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus”.

Din delegaţia PNL ar urma să facă parte, pe lângă liderul partidului Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi alţi lideri ai partidului.

Întâlnirea are loc în contextul în care Guvernul a stabilit data primului tur al alegerilor prezidenţiale, respectiv 10 noiembrie.

Rareş Bogdan a scris, citat de news.ro, marţi pe Facebook, cu câteva ore înaintea întâlnirii: ”S-a decis: 10 noiembrie, data alegerilor prezidenţiale. Câştigăm! Alături de preşedintele Klaus Iohannis, acest popor poate sta cu fruntea sus în lumea tot mai greu de priceput! Este respectat pe toate continentele, în toate cancelariile. Este un om care are obraz, care are onoare, care are demnitate şi nu va accepta niciodată ca ţara noastră să cadă în mâinile infractorilor, incompetenţilor, mincinoşilor, prefăcuţilor şi trădătorilor. Ascultaţi ce vă spun!

În perioada următoare şi alte partide ar urma să îşi anunţe candidatul la Preşedinţie.

USR are Congres la sfârşitul acestei săptămâni şi şi-ar putea anunţa candidatul, iar PSD are Congres în 3 august tot pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *