Ionel Dancă avertizează, legat de Pilonul II de pensii: Dacă primiți un astfel de formular, nu semnați!

Publicarea de către ASF a normelor pentru încetarea contribuțiilor la Pilonul II de pensii  înseamnă, în opinia liberalilor, dă distrugerea acestuia întră în linie dreaptă spre naționalizare.

Potrivit noilor modificări legislative, toți românii care au cotizat minimum 5 ani la Pilonul II de pensii vor putea înceta să facă acest lucru în baza unei cereri al cărei efect se va produce începând din luna depunerii.

“Infractorii Dragnea și Vâlcov au ordonat prin Ordonanța de Urgență 114/2018 distrugerea Pilonului 2 de pensii iar Autoritatea de Supraveghere Financiară, condusă de politrucii numiți de PSD și ALDE, execută primul act al acestei crime cu premeditare împotriva pensiilor private ale românilor.

Dacă primiți sau vi se cere să semnați de către un funcționar PSD – ALDE un astfel de formular de mai jos, NU SEMNAȚI! Înseamnă că sunteți de acord să renunțați la acumularea pensiei voastre private în contul deschis pe numele d-voastră la unul dintre administratorii Pilonului 2 de pensii.

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat astăzi normele pentru încetarea contribuțiilor la Pilonul 2, ceea înseamnă că distrugerea Pilonului 2 de pensii intră în linie dreaptă spre naționalizare.

După adoptarea acestor norme, românii care au contribuit 5 ani la Pilonul 2 de pensii vor putea cere încetarea plăților contribuțiilor în conturile lor individuale din acest sistem.

Dacă numai 1% dintre cei aproape 7 milioane de români, care contribuie acum pentru pensia lor privată din Pilonul 2, vor fi convinși printr-o propagandă mincinoasă, tipică pentru PSD și ALDE, să se mute la sistemul public de pensii, activitate fondurilor de pensii va intra pe pierdere.

Iar dacă adăugăm și obligația absurdă, impusă tot prin OUG 114/2018, de majorare a capitalului social până la 10% din valoare fondurilor administrate care se ridică la 10 miliarde de Euro, administratorii Pilonului 2 de pensii vor pleca din România.

În acest scenariu, dezastruos dar previzibil și ticălos, normele pentru încetarea plății contribuțiilor la Pilonul 2 se impun ca o necesitate pentru situația în care administratorii Pilonului 2 de pensii vor pleca din România și aceste fonduri vor fi naționalizate.

Prin urmare, Cererea – cadru de încetare a plății contribuției la Pilonul 2, publicată de ASF, este de fapt o Cerere voluntară de naționalizare a contribuțiilor personale din Pilonul 2 de pensii.

În cel mai pur stil comunisto-bolșevic, guvernarea PSD – ALDE, condusă de infractorii Dragnea și Vâlcov, naționalizează depozitele personale ale românilor de la Pilonul 2 de pensii printr-o ”Cerere” semnată cu mâna la spate a deponenților și cu pistolul la tâmpla administratorilor de pensii private.

Opriți dricul cu Pilonul 2 și #AbrogațiOUG114!”, a scris purtatorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.