Ionuţ Negoiţă a  vândut Dinamo!  Benel International SA, noul  acționar

Ionuţ Negoiţă, care a cedat, joi, pachetul majoritar al clubului Dinamo  către  firma Benel International SA, a declarat că pentru el este o uşurare că a  făcut  acest lucru. Negoiță a  mai spus, joi,  la  Digi Sport, că rămâne  suporter al  lui Dinamo,  dar a  precizat  că   gruparea bucureşteană are foarte mulţi duşmani.

“E o uşurare. A ţine un club de fotbal nu e o treabă uşoară. A ţine un club ca Dinamo… părerea mea e că e cel mai greu din România, că are foarte mulţi duşmani. A fost o provocare, am făcut cu sufletul ce am putut eu pentru Dinamo. Că n-am reuşit foarte multe la nivel de performanţă… asta este. Sper acum ca cine vine să investească în performanţă.

Rămân fără discuţie suporter la lui Dinamo. Ajut cu ce pot, dar să mai investesc în fotbal, exclus. Notoritate aveam mai puţină, dar mai calitativă înainte. Nu sunt neapărat adeptul cantităţii. A fost o experienţă, mi-am dat seama că nu sunt din lumea asta. Îi las pe alţii care se potrivesc mai bine. Mi-aş dori din tot sufletul ca Dinamo să facă performanţa pe care eu mi-am dorit-o şi n-am putut să o realizez. Mi s-au părut oameni serioşi. Acum, ştiţi cum e. Cred că au bani. Vedem cât sunt dispuşi să investească”, a declarat Negoiţă.

FC Dinamo a anunţat, joi, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *