Iphone si Samsung de ultimă generaţie, preferatele primarilor de la ţară sau ale angajaţilor CCR

322292 de lei au băgat, în ultimele trei luni, institutiile finantate public în telefoane mobile. Achiziţiile au fost făcute fără licitaţie publică. Majoritatea instituţiilor au cumpărat puţine aparate la fiecare tranzacţie, dar telefoanele au fost din gamele de top. Cand vine vorba de telefoane, functionarii publici nu se uită la bani, indiferent daca sunt din comune de la ţară sau de la instituţii cu staif din Capitală.

Pe 8 august, Primăria Dudeşti, comună cu 3400 de locuitori, a cumpărat telefoane pentru aproape toţi angajaţii. Două dintre ele sunt ultimele generaţii de Iphone şi Samsung. Valoarea achiziţiei se ridică la 46.890.01 lei.

Ocolul Silvic Fedru, institutie în subordinea primăriei cu acelaşi nume, a cumpărat şi ea 5 telefoane mobile Sony Xperia XZ Premium 4G Luminous Chrome rezistente la apă şi praf. Achiziţia se ridică la 13.441,20 lei. Aceasta este, de altfel singura achiziţie făcută de Ocolul Silvic Fedru de la area noului sistem de licitaţii publice.

Un Apple iPhone SE 32GB Rose Gold a cumpărat şi Agentia de Presa de Stat, Agerpres, cel mai probabiş pentru o doamnă, având în vedere culoarea. Preţul achiziţiei a fost de 1259.66 lei.

Nici Curtea Constituţională nu e mai prejos. Pe 19 iunie, a cumpărat 3 telefoate mobile Apple iPhone 8, 64GB, 4G, Space Grey pentru care a plătit 8.823,51 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *