IPJ Timiş şochează după ce un poliţist a fost bătut de un interlop în timp ce colegii săi se uitau pasivi: Au acţionat corect!

Inspectoratul de Poliție Timiș anunță că polițiștii care nu au intervenit să își salveze colegul bătut de un interlop în timp ce aplana un conflict au procedat corect. Poliția spune că oamenii legii au prevenit escaladarea conflictului.

„Având in vedere diversele opinii apărute în spațiul public cu privire la o posibilă lipsă de reacție a polițiștilor, facem următoarele precizări: Nu se poate lua în discuție o lipsă de reacție, ci o corectă evaluare a situației de fapt, astfel încât conflictul să nu escaladeze și să nu survină rănirea altor persoane.

Esențial de precizat este că, bărbatul a fost imobilizat la fața locului de către ceilalți polițiști, care se aflau în misiune. Reamintim că acesta a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în prezent aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș”, anunţă poliţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.