ÎPS Teodosie s-a înfuriat că nu și-a putut parca bolidul de lux în curtea Patriarhiei și a plecat de la ziua Patriarhului Daniel

Prezent la aniversarea Patriarhului Daniel de pe Dealul Mitropoliei, Arhiepiscopului Teodosie al Tomisiului nu i s-a permis accesul cu mașina în curtea Patriarhiei.

Prin urmare, șoferul a fost nevoit sa lase limuzina de lux (Mercedes-Benz S Class) în fata barierei și să ducă pe jos buchetul imens de flori pe care Arhiepiscopul Teodosie i l-a adus in dar Patriarhului cu prilejul aniversarii a 70 de ani.

Conform g4media, vizibil deranjat de acest moment, Teodosie a participat doar la slujba de Te Deum care a fost oficiată în altarul de vară din curtea Patriarhiei.

După slujba care a durat aproximativ o oră, Arhiepiscopul Teodosie a plecat de la ceremonie. Momentul plecării ierarhului de la Constanța a avut loc chiar în timpul în care toți membrii Sfântului Sinod împreună cu invitații Patriarhului au intrat în Palatul Patriarhiei pentru a participa la momentul aniversar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *