Irina Tănase, despre noul dosar al lui Dragnea: “Când am fost azi la el, după audiere, mi-a spus că el este scârbit”

Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a dezvăluit, joi  seara,  la  România TV, ce i-a mărturisit acesta,  după  audierea de la   DNA,  unde procurorii l-au pus sub acuzare  în dosarul vizitei din SUA.

„A primit ieri o citație să se prezinte la DNA. Atâta i s-a comunicat, să se prezinte în calitate de suspect. Au fost audiați foarte mulți oameni și cei de la Parlament care s-au ocupat de deplasare. Au fost audiați domnul Grindeanu și domnul Meleșcanu.

Rechizitoriul e făcut pe suspiciune rezonabilă. Din momentul în care a ajuns invitația, a urmat toți pașii legali. În dosar e vorba de două vizite, una cu domnul Trump și  una care nu s-a mai efectuat.

O să primim și noi dosarul și o să vedem. Liviu a primit invitații din SUA și înainte de această deplasare. Traficul de influență ar fi fost făcut pentru a doua vizită care nu a mai avut loc.

Când am fost azi la el, după audiere, mi-a spus că el este scârbit. Probabil că procurorii ar trebui să se ocupe de marea corupție și nu de vizita lui în SUA. Atât timp cât dosarul este din 2018 și tu vii în 2021 să mă întrebi? Domnul Sorin Grindeanu de ce nu este acuzat în acest dosar?

A reușit săptămâna aceasta și i s-au făcut RMN-urile. Nu i s-a comunicat nimic în legătură cu rezultatele. Până acum nu știm despre aceste RMN-uri. Nu știm dacă o să-l cheme cineva să-i spună ceva. A avut comisia de muncă luni și i s-a că nu poate fi dus pentru că trebuie să i se facă RMN.

Vreau să vă spun că în sistemul ANP nu există un medic de medicina muncii care să poată stabili dacă afecțiunea lui îi afectează capacitatea de a munci”, a afirmat Irina Tănase.

Fostul șef al PSD, Liviu Dragnea, a fost citat, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, într-un dosar în care se investighează prezenţa sa la ceremonia de învestire a preşedintelui Donald Trump, de la începutul anului 2017. Dragnea este urmărit penal de procurorii DNA într-un nou dosar, în care este acuzat de trafic de influenţă şi folosire a influenţei pentru  obținerea de  foloase  necuvenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *