Iubita lui Gheorghe Dincă va fi chemată la audieri

Ancheta in cazul crimelor din Caracal continua, iar casa ororilor pare desprinsă din filmele de groază, mizeria și cotloanele ciudate dând ceva bătăi de cap procurorilor. Practic, este un teren unde trebuie căutat absolut peste tot.  La fata locului au sosit ingineri constructori pentru a ajuta la spargerea gropilor de ciment, pentru ca probele sa nu fie distruse. Procurorii nu au renunțat, însă, la ideea de a demola casa lui Gheorghe Dincă.

De asemenea, si femeia cu care Gheorghe Dincă se intalnea, misterioasa Ioana, despre care a povestit anchetatorilor vecinul și prietenul criminalului, va fi chemata la audieri pentru a vedea daca stie ceva despre ororile care se petreceau sub acoperisul barbatului cu care aceasta se presupune că avea o relație.

Buldozere și excavatoare sunt așteptate să intre în casa din Caracal pentru a vedea ce se ascunde sub gropile de ciment din care avocatul familiei Melencu a dezvăluit că iese un miros greu, de cadavru.

„Anchetatorii nu vor afla astăzi ce e este în telefoane. Sunt 2 etape: etapa clonării a ce se afla in telefoane, după care se analizează. Dincă asistă la percheziții. Procedura e riguroasă pentru a nu putea ridica un viciu de procedură. I se dă apă, este lăsat să stea jos. Pare resemnat (…) Incerc să-i protejez pe cei din familia Melencu, este o mare presiune (…) În această casă pute totul a cadavru. Este un dezastru total, e ca și cum ar fi o explozie într-un atelier auto, după care a venit cineva să răscolească. Este absolut înfiorător. Iese mirosul din subsol, din pereți. Am intrat și în subsol”, a declarat avocatul.

Avocatul familiei Luizei se teme, însă, ca ancheta să nu fie închisă, la un moment dat, și cu asta să se termine tot. “Aici trebuie să se facă săpături, are buncăre betonate, are puțuri, are tranșee. Anchetatorii au spus că vor face aceste cercetări, dar mie îmi este teamă că în momentul în care se va spune că a doua victimă este Luiza să se închidă cazul.

Pentru mine este clar, după părerea mea el are o bibliotecă mare de infracțiuni, dar dacă le dă pe cele două închide cazul”, a mai spus avocatul Tonel Pop, potrivit digi24.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *