Iubitul Elenei Udrea, postare pe Facebook: Îmi este greu să înțeleg lipsa de umanitate a unor persoane din România

 

 

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, și tatăl fiicei ei, spune, într-o postare făcută vineri pe Facebook că sunt momente dificile pentru ei şi că îşi doresc ca fetiţa lor să nu fie ţinută departe de mama ei. La postarea cu pricina, Alexandrov a atașat și o poza cu el alături de Udrea şi de fiica lor

 

„Am ales să fac această postare, cu Elena şi fetiţa noastră Eva Maria, în semn de mulţumire pentru sutele de mesaje primite din partea voastră, de susţinere şi încurajare. Trecem prin momente dificile, şi tot ce ne dorim este ca micuţa noastră, un suflet nevinovat… să nu fie ţinută departe de mama ei, pentru că acum este momentul în care are cea mai mare nevoie de ea. Elena este o femeie puternica, si va trebui sa ramana puternica in continuare pentru ea si pentru fetita noastra. Îmi este greu să înţeleg, sau să procesez lipsa de umanitate a unor persoane din România, care găsesc satisfacţie în smulgerea unui copil de doar 2 săptămâni, din braţele mamei”, scrie Adrian Alexandrov pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, şi fosta şefă DIICOT, Alina Bica, au fost reţinute de Biroul Naţional Interpol din Costa Rica miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *