Jackpot pentru Coutinho! Brazilianul va fi plătit regeşte pe Camp Nou. Ce salariu anual va încasa omul de 160 de milioane de euro al Barcelonei

Coutinho a dat lovitura după transferul la Barcelona. Brazilianul va avea parte de o creşte substanţială a salariului, urmând să încaseze o remuneraţie anuală de 14 milioane de euro. Site-ul sportune.fr este cel care anunţă salariul fotbalistului cumpărat de la Liverpool în schimbul a 160 de milioane de euro.

Barcelona a oficializat, sâmbătă seară, transferul lui Philippe Coutinho (25 de ani) de la Liverpool. Mutarea este una record, în valoare de 160 de milioane de euro, însumând 120 de milioane plătibili imediat şi alte 40 milioane în funcţie de bonusuri.

Brazilianul este al treilea cel mai scump jucător din istoria fotbalului, după Neymar (222 de milioane de euro) şi Mbappe (180 de milioane de euro). Coutinho va avea parte de o mărire substanţială de salariu după mutarea pe Camp Nou. Sursa citată scrie că Această sumă nu include bonusurile, care şi el pot atinge câteva milioane de euro.

Philippe Coutinho este primul transfer realizat de FC Barcelona în această iarnă. Brazilianul a fost dorit pe Camp Nou încă din vară, însă catalanii nu au ajuns la nicio înţelegere cu Liverpool, clubul de care aparţinea fotbalistul.

SURSA: PROSPORT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *