Jandarmeriţa Bătută Acuză Dureri Mari De Cap!

Femeia-jandarm care a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost bătută cu bestialitate de mai mulţi protestatari în Piaţa Victoriei, are 23 de ani şi este sergent-major.Femeia-jandarm nu a suferit o fractură de coloană cervicală, aşa cum s-a estimat la început. Ea ar fi trebuit să fie externat astăzi, însă medicii au decis să o mai ţină în spital întrucât acuză dureri puternice de cap.

O armă de foc a fost furată de la Jandarmi în timpul protestelor din Piața Victoriei. Arma nu a fost găsită nici până la această oră, conform procurorilor. Câțiva jandarmi au fost izolați în zona unui magazin din Piața Victoriei, iar în timpul confruntărilor violente, femeia a rămas fără arma din dotare. Doi dintre agresorii jandarmeriţei au fost deja arestaţi preventiv, unul dintre ei fiind prins în timp ce încerca să fugă din ţară. Alţi cinci suspecţi au fost identificaţi şi s-au ales cu dosar penal.

Între timp, Parchetul Capitalei şi Parchetul Militar au deschis anchete penale. Pentru evacuarea pieței Jandarmeria a intervenit în forță folosind tunurile de apă și gaze lacrimogene. Acest miting este cel mai violent de după Mineriade și s-a soldat cu aproape 500 de răniți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.